Mijn naam is Hendrik Jan Nijdam, Ik heb ruim 25 jaar ervaring als zweminstructeur bij diverse zwembaden in Friesland, geef meer dan 20 jaar waterpolotraining en heb al vele kinderen naar diverse diploma’s begeleid in de afgelopen jaren.

Uiteraard kan ik dit niet alleen, dus wordt ik bijgestaan door mijn collega Judith, die met haar ervaringen in het zwembad en in het onderwijs, zeer enthousiaste, opbouwende zwemlessen geeft.

Onze zwemschool leidt op voor het ENVOZ internationaal erkende zwem A , B en C Diploma. Door onze individuele aandacht kan het kind op een prettige manier leren zwemmen. Kinderen worden positief benaderd op hun eigen niveau en in hun belevingswereld. Persoonlijke aandacht geeft een beter resultaat en daarom werken we met een groepjes van ongeveer 6 kinderen. De basis voor goed leren zwemmen is: „Plezier in het water”!Naast het aanbieden van zwemlessen geven we ook les in het meer bewegen voor ouderen. Een groep van vrijwilligers zal onder begeleiding van deskundig personeel worden opgeleid om ouderen te begeleiden tijdens het zwemmen. Ontspanning, het onderhouden van de conditie en het opdoen van fijne contacten voor ouderen is daarbij het doel.

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze zwemschool is aangesloten bij opleidingsinstituut Envoz. Klik op het logo voor meer informatie.

Aanmelden

Klik hier om uw kind aan te melden voor onze zwemlessen.

Zwemscore Module

Volg de vorderingen van uw kind in onze Zwemscore-module. Klik op de afbeelding om in te loggen.

Facebook

Like onze Facebook-pagina voor het meest recente nieuws!