Antwoord op onze vraag van zwembad de Steense te Wolvega. Er zijn nog een paar zwemscholen die bij ons afzwemmen en met deze scholen hebben we een afspraak gemaakt dat de kinderen die bij hen op zwemles zitten bij ons op de zaterdag en zondag mogen oefenen.
Op zaterdag van 11.00 - 12.00 uur en op de zondag van 10.30 - 12.00 uur.  O.a. het duikzijl kan dan op aanvraag worden op gehangen door de badmeester / juf ter plekke.

De formule gaat als volgt: De kinderen die op zwemles zitten bij die zwemscholen mogen op vertoon van een soort pasje (uitdraai van de persoonlijke pagina) bij ons gratis naar binnen op bovenstaande tijden en de ouders / begeleiders betalen.

Laatst aangepast op dinsdag, 21 oktober 2014 10:11

Beste ouder(s) en of verzorger(s),

Wij krijgen op dit moment veel vragen over inhaallessen. Als u een les afmeldt omdat uw kind ziek is, of niet kan leszwemmen, geeft zwemschool de Badmeester de mogelijkheid om na twee afmeldingen een les in te halen. Dit is niet altijd mogelijk in dezelfde week omdat er pas een plaatsje vrijkomt als er een kind in een ander groepje zich heeft afgemeld via de zwemscore module. Op dat moment kunt u zich inschrijven voor een extra inhaal les.

Onze zwemschool is aangesloten bij opleidingsinstituut Envoz. Klik op het logo voor meer informatie.

Aanmelden

Klik hier om uw kind aan te melden voor onze zwemlessen.

Zwemscore Module

Volg de vorderingen van uw kind in onze Zwemscore-module. Klik op de afbeelding om in te loggen.

Facebook

Like onze Facebook-pagina voor het meest recente nieuws!